Finn det beste bensinkortet

Sammenlign bensinkort

Sammenlign de forskjellige bensinkortene og finn det beste for ditt bruk.

I oversikten under har vi listet opp de forskjellige bensinkortene etter hvor stor rabatt de enkelte kortene gir. Ønsker du å søke på ett av kortene følger du bare linken vi har lagt inn så kommer du direkte til søknadsskjemaet for det kortet. Ønsker du å lese en grundigere omtale av hvert enkelt bensinkort er dette mulig å gjøre på Drivstoffkort.com sin bensinkortside.


365Privat

Bensinkortet som troner øverst på vår liste er 365Privat, et kredittkort fra Danske Bank AS. Dette kortet kommer på førsteplass fordi dette er det kortet som gir deg størst rabatt per liter bensin og diesel. Rabattordningen fungerer slik at du får 2% rabatt per liter drivstoff uansett stasjon. Fyller du derimot på en Esso-stasjon økes denne rabatten til 3,65% cashbak + 34 øre ekstra oppå det. Ved en literpris på 14kr per liter vil dette kortet gi deg en rabatt på hele 85 øre per liter bensin. Dette er den høyeste drivstoffrabatten du får i Norge i dag og dette er også grunnen til at 365Privat har blitt kåret til best i test en rekke ganger. Maks rabatt per år er på 2000kr.

Priseksempel: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16 929kr.
Søk om 365Privat bensinkort her.

Shell Mastercard

Med sine 40 øre per liter har Shell Mastercard en lavere rabatt enn 365Privat kortet, men du bør ikke avskrive det av den grunn, for Shell sitt drivstoffkort har mange gode egenskaper som ikke 365Privat har. Med dette bensinkortet har du for eksempel ingen øvre rabattgrense slik du har på 365Privat. Kjører du svært mye, eller har flere biler å fylle opp vil kanskje et drivstoffkort fra Shell lønne seg i lengden ovenfor 365Privat. I tillegg får du 1% rabatt på alle andre varekjøp du gjør med dette kortet, det betyr at med dette kortet sparer på mer enn bare på bensin eller diesel.

Søk om Shell Mastercard her.
Priseksempel: Nom rente 21,5 %. Eff. rente 26,39 %, 20 000 kr o/12 mnd. Totalt 22 759 kr.

Flexi Visa

Flexi Visa er et allsidig bensinkort fra Santander Bank. Dette kortet er ikke knyttet opp mot en spesiell kjede og fungerer derfor like godt uansett hvor du fyller. Rabattordningen fungerer slik at du får 4% rabatt på alt drivstoff du fyller opp. 4% rabatt utgjør 60 øre rabatt per liter ved en literpris på 15kr. Dette kortet gir noe lavere rabatt enn testvinneren 365Privat, men mange liker dette kortet på grunn av den store fleksibiliteten kortet gir. Du blir ikke knyttet opp mot en enkel kjede for du får samme rabatt uansett hvor du velger å fylle.

Søk om Flexi Visa her.
Priseksempel: Effektiv rente 25.33 %, 15.000kr, o/12 mnd. Totalt 16 915kr.

Ikano Visa

Ikano Visa er det bensinkortet som kommer dårligst ut i vår test. Kortet gir deg kun 1% rabatt per lite drivstoff og dette er veldig lavt satt opp mot de andre kortene i testen. Med dette kortet får du 1% rabatt uansett kjede og 2% rabatt om du fyller hos Shell. 1%  drivstoffrabatt gir deg en besparelse på 15 øre per liter ved en literpris på 15kr, rabatten økes til 30 øre per liter om fyller hos Shell. Dette kortet har derimot en del andre positive egenskaper som gjør det velegnet til bruk som et rent kredittkort. Du får for eksempel månedsrabatter på en rekke andre varer og tjenester i Ikano sin rabattkalender. Ikano Visa har også den laveste effektive renten av kortene vi har testet.

Søk om Ikano Visa her.
Priseksempel: Eff.rente 21,92 %, 20 000 o/12 mnd. Kostnad: 2 102, totalt 22 102kr.