Finn det beste bensinkortet

Se hvor mye du sparer med et bensinkort per år

Er du i tvil om et bensinkort lønner seg?

Ser man på hvor mye man faktisk kan spare med et bensinkort opp mot hvor lang tid det tar å skaffe seg et er det rart ikke flere benytter seg av et drivstoffkort i hverdagen. Det tar mellom 5 og 10 minutter å søke om et bensinkort og da er jobben gjort, blir søknaden godkjent har du kortet i postkassa etter noen dager, maks en uke. Alt du trenger å gjøre så er å bruke bensinkortet som betalingsmiddel for drivstoffet du fyller.

For å vise deg hvor mye du kan spare med et bensinkort i løpet av ett år tar vi utgangspunkt i en literpris på 15kr per liter, en kjørelengde på 20 000km i året og et gjennomsnittlig forbruk på 1liter per mil.

20 000km i året tilsvarer et forbruk på 2000liter bensin i året, total kostnad for dette drivstoffet blir 30 000kr i året. Benytter du deg av 365Privat sitt bensinkort som betalingsmiddel blir regnestykket følgende: 2000liter x 0.85 øre rabatt per liter = 1700kr.

Totalt sparer du altså 1700kr i året ved å benytte deg av 365Privat bensinkortet med skissert forbruk.

Med slike besparelser skulle man da tro at flere ville benytte seg av et bensinkort neste gang de fyller opp tanken? Ønsker du å skaffe deg et bensinkort trykker du bare på banneret under for å komme til søknadsskjemaet for 365Privat bensinkort.